Hirdetés

Ízelítőt kapott a Szellemirtók reboot

|

Hirdetés

Lehet szeretni vagy nem szeretni az ötletet, hogy egy női Szellemirtók film készül Paul Feig (A kém, Női szervek, Koszorúslányok) rendezésében, de azt muszáj elismernünk, hogy ilyet még soha nem láthattunk korábban, így jár neki az "ártatlanság védelme", vagyis amíg nem bizonyosodik be, hogy rossz, addig ne írjuk le. Lehet, hogy meglepődünk. A Sony Pictures most bemutatta a 2016. július 15-re belőtt Szellemirtók reboot első kedvcsinálóját, amely igyekszik megágyazni a március harmadikán érkező teljes előzetesnek. Persze a főbb szereplők (Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon, Chris Hemsworth) nem bukkannak fel benne, de túl sokat ne is várjunk a trailer trailerétől. Who you gonna call? https://www.youtube.com/watch?v=jBxhNktUCLc

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.