Hirdetés

Ízelítőt kapott a Batman: The Killing Joke

|

Hirdetés

Már egy ideje lehet tudni, hogy az egyik legkultikusabb Batman képregényből, az Alan Moore és Brian Bolland jegyezte, 1988-as The Killing Joke-ból a DC egész estés animációsfilmet készít. A sztori Joker egyfajta eredetsztorijául szolgál, de a Batman: The Animated Series-ért felelős Bruce Timm, aki a producere lesz elárulta, hogy néhol kénytelenek voltak kiegészíteni az eredeti sztorit, hogy kitöltsön egy egész filmet. [gallery columns="2" size="large" ids="85179,85180"] Egy ilyen fontosságú projektnél nem mindegy, hogy kik szólaltatják meg a karaktereket, és Mark Hamill be is jelentkezett Joker szerepére, annak ellenére, hogy a karakternek már hátat fordított. Aztán egy hónapja maga Hamill tette ki az első képet a filmből a twitterre, valamint közös fotóját Kevin Conroy-jal, aki ezúttal is a Sötét Lovagot szólaltatja meg. Most pedig Hamillnek hála nem csak egy színfalak mögötti betekintő videót kaptunk a szinkron részéről - amelynek legnagyobb sztárja egyértelműen ő, hanem a DC közzétett egy nyúlfarknyi kis ízelítőt is a filmből.

The Voices Of Batman: The Killing JokeMark Hamill, Kevin Konroy, Tara Strong and Ray Wise:The Voices Of Batman - The Killing Joke Közzétette: Its Mark Hamill – 2016. április 3.
Hamill és Conroy immár több, mint két évtizede összeforrtak ezzel a két karakterrel, az Arkham játékokban is ők szólaltatták meg a Sötét Lovagot és a Bűn Gonosz Bohóc Hercegét. A szinkronstábot erősíti még Ray Wise, mint Gordon felügyelő, aki ebben a közegben még új fiúnak számít, ellenben a Batgirlt megszólaltató Tara Strong már rutinosnak számít Batman világában, igaz Harley Quinnként. A Batman: The Killing Joke-ot az idei Comic-Conon fogják bemutatni júliusban, a DVD és Blu-Ray megjelenésre pedig vélhetően őszig kell várni. https://www.youtube.com/watch?v=LvEZa_dY4Sc
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.