Hirdetés

J. August Richards a S.H.I.E.L.D. pilot epizódjában

|

Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője egy korábbi sorozatából castingolt egy színészt a S.H.I.E.L.D. sorozat pilot epizódjához.

Hirdetés

Egyes források szerint szupertitkos szerepet fog majd kapni August. Az ABC csatorna "természetesen" visszautasította a hír kommentálását. Magáról a bemutató részről eddig annyit tudunk, hogy a Bosszúállók után fog játszódni, aminek a forgatását februárban fejezték be olyan színészekkel, mint Clark Gregg (Phil "Im not dead, Im just dramatically paused" Coulson ügynök), Ming-Na (May ügynök) Brett Dalton (Ward ügynök) Chloe Bennett (Skye ügynök), Elizabeth Henstridge (Simmons ügynök) és Ian De Caestecker (Fitz ügynök).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.