Hirdetés

J. Edgar - Az első látnivaló (Update)

|

Clint Eastwood 2008-ban elhatárolódott a színészkedéstől de nem dobbantott a filmvilágból és a kamera másik oldalára állva a J. Edgar tekintetében már a harmadik moziját rendezi!

Hirdetés

Az Invictus és az Azután projekteket követően Eastwood valami komolyabb témába vágja a fejszéjét: ezúttal J. Edgar Hoover-ről, az FBI igazgatójáról készít filmet. A címszereplő legendás úriembert Leonardo DiCaprio kelti életre és nem is lesz nehéz dolga, hiszen hatalmas potenciál rejlik a sztoriban: Hoover több évtizedekig vezette az FBI-t, ebbe benne foglaltatik minden, ami csak az alvilággal, a korrupcióval és egyéb szaftos témákkal kapcsolatos. DiCaprio mellett megkapjuk grátiszként még Naomi Watts, Armie Hammer, Lea Thompson, Judi Dench és Josh Lucas játékát is, a J. Edgar premierje pedig 2011. november 9. A hazai dátum még szervezés alatt.

Update: a tovább után plusz három frissen kiadott kép vár az Entertainment Weekly jóvoltából

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.