Hirdetés

J. Edgar - DiCaprio, mint Hoover

|

Clint Eastwood az Azután sem áll le a rendezéssel, következő nagyszabású elgondolása nem más lesz, mint a J. Edgar - ebben az FBI igazgatójának, J. Edgar Hoover életrajzi filmjét kapjuk.

Hirdetés

Összpontosítva a botrányos karrierre és az ellentmondásos magánéletre, mint a homoszexualitás és a hitvallására utaló pletykák. Most először nem hivatalos kiadásban, de megörökítették Leonardo DiCaprio-t, mint J. Edgar Hoover-t. A képeken természetesen az igazgató fiatalabb kiadása tekinthető meg, mikor megismerkedett Clyde Toulson-nal (akit A közösségi hálóból ismert Armie Hammer alakít) is. DiCaprio mellett feltűnik Naomi Watts, Josh Lucas és Judi Dench is. Megjelenésről csak annyit tudni, hogy 2012-ben valamikor...

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.