Hirdetés

J.J. Abrams Az ébredő Erő és a Star Wars VIII kapcsolatáról beszélt

|

Hirdetés

A korábbi Star Wars epizódokkal ellentétben, az új részek olyan gyorsan fognak a mozikba érkezni, hogy a készítőknek igazi kihívás lesz tartani a fokozott tempót. Talán éppen ezért is állhatott elő az a helyzet, hogy Az ébredő Erő-t követő nyolcadik filmet már egy másik rendező, Rian Johnson fogja dirigálni, amiről most J.J. Abrams ejtett pár mondatot.

A nyolcadik rész forgatókönyve már készen van. Biztos vagyok benne, hogy még néhány módosítást fognak rajta eszközölni, ahogyan ez mindig is szokott lenni, viszont Larry (Kasdan) és én már megalapoztunk bizonyos kulcsfontosságú kapcsolatokat, kérdéseket és konfliktusokat. Előre tudtuk, hogy egyes dolgoknak milyen irányba kell menniük. Többször is találkoztunk Rian-el és Ram Bergman-al, a Star Wars VIII producerével, akik figyelemmel követték a forgatásainkat. Azt akartuk elérni, hogy ők is részesei legyenek a folyamatnak, ezzel megkönnyítve a két rész közötti csapat cserét. Megmutattam Rian-nek a film egy korai változatát, mert tudtam, hogy átdolgozza a történetet és felkészül a forgatásra. Mint a nyolcadik epizód egyik vezető producere, nekem is érdekem, hogy nagyon jó legyen az a film. az információ megvonásával senki sem járna jól, különösen a rajongók nem, szóval próbáltunk megmutatni annyit amennyit csak lehetett.
swtfa00005
Rian különösen kíváncsi volt egy-két dologra, amik feltétlenül szükségesek az ő története számára is. Egy elképesztően remek filmkészítőről és egy hihetetlenül erős íróról beszélünk. Szóval a sztoriban, amit megalkotott, fogta a mi kreálmányunkat és olyan irányba indult el vele, amit a leghelyesebbnek érzett, hozzáteszem ez nagyon közel áll ahhoz, amire mi is gondoltunk. Viszont annyi szent, hogy ez az ő filmje lesz és azt tesz majd vele, amit jónak gondol. Nem kér meg rá, és nem is kell rá megkérnie, hogy felülvizsgáljam az alkotását.
Ennél többet azonban még nemigen tudni, a Star Wars VIII-ról, azt az apró részletet eltekintve, hogy a hírek szerint Benicio del Toro lehet a film főellenségeRam Bergman és Kathleen Kennedy producerekként támogatják a 2017 május 26-án érkező nyolcadik epizódot, amelyet nem csupán a Star Wars: Az ébredő Erő, hanem a Rogue One: A Star Wars Story is meg fog előzni, Gareth Edwards rendezésében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.