Hirdetés

J.J. Abrams elmagyarázza, hogy miért ölelte meg egymást Leia és Rey

|

Hirdetés

SPOILER veszély, ha nem szeretnéd ellőni magadnak Az ébredő Erő egyik legnagyobb pillanatát, akkor ne olvass tovább! Rengeteg találgatás és értetlenkedés kering a Star Wars: Az ébredő Erő egyik utolsó jelenete körül, amikor Chewbacca, Finn és Rey visszatérnek a Lázadók bázisára. Az egyikük súlyosan megsérült, ám lelkileg mind a hárman megtörtek, hiszen nem sokkal azelőtt voltak tanúi Han Solo halálának. Természetesen arra számítanánk, hogy leginkább Chewie legyen letörve, hiszen ő a legjobb barátját veszítette el, ráadásul annak a személynek a kezei által, akire valószínűleg unokaöccseként tekintett. Leia pedig ott áll és várja őket, amint lelépnek az Ezeréves Sólyomról, de egyszerűen elsétálnak egymás mellett, és inkább Reyt öleli meg.

"Valószínűleg ez volt az egyik hiba, amit elkövettem." -ismerte el J.J. Abrams, a film társírója és rendezője- "Akkoriban úgy gondoltam, hogy a fájdalom ellenére Chewbacca abban a pillanatban arra koncentrált, hogy megmentse Finnt és eljuttassa az orvosokhoz. Ezért hagytam, hogy Chewbacca elmenjen vele és Rey rátaláljon Leiara, Leia pedig Reyre. De mivel ő is ott volt és elment Leia mellett majdnem azt érezhetjük, mintha nem törődnének egymással, de egyáltalán nem ez volt a szándékunk."
Abrams ezután Rey és Leia ölelésére is kitért, amivel talán dugába döntött néhány teóriát. Annak ellenére, hogy rengeteg rajongó szerint már ismerték egymást ezelőtt, vagy legalábbis Leia tudja kicsoda Rey, Abrams szavaiból kivehető, hogy életükben először találkoztak.
Arra gondoltunk, hogy mivel mindkettejüket átjárja az Erő még úgy is ismernék egymást, hogy sosem találkoztak. Leianak többet árultak el Reyről, mint amit a képen láthatunk, Rey pedig természetesen hallott már Leiaról. Így a találkozásuk egyszerre kifejezi, hogy végre megismerhetik egymást, illetve kifejezi a részvétet a közös veszteség felől.
Oké Star Wars rajongók, ideje átírni a teóriáitokat. Persze meglehet, hogy Leia ismeri Rey kilétét, de személyesen csak most találkoztak. Akárhogy is legyen, a Star Wars VIII, amiben válaszokat kaphatunk néhány kérdésre, már forog, Az ébredő Erő BluRay kiadása pedig hamarosan a polcokra kerül, amelyben akár képkockáról-képkockára kielemezhetjük majd a filmet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.