Hirdetés

J.J. Abrams énekelt a Star Warsban

|

Hirdetés

J.J. Abrams nem csak rendezni, de énekelni is tud? A Star Wars: Az ébredő erőről a mai napig lehet új információkat hallani, például, hogy épp hanyadik easter egget találták meg a filmben. Most az egyik legújabb ilyen, hogy Abrams maga is szerepelt a filmben, nem Peter Jacksonosan, hanem kicsit sajátosabb stílusban. Meg van még a jelenet a filmből, amiben Rey, Finn és Han Solo egy bárban vannak? A háttérben, a hangulatot megalapozásként, egy banda szolgáltat stílusos zenét, amit amúgy Lin-Manuel Mirandának köszönhetünk. (Ő készítette a Broadwayes Hamilton musicalt.) Miranda két számot is írt a filmhez, az egyik akkor hallható, amikor hőseink belépnek Maz Kanata bárjába. Ehhez ő maga is énekelt egy kicsit, de nem volt egyedül:

Volt egy vetítés külön a Hamilton színészeinek és stábjának. Nagyon jó volt, mert mindannyian megkönnyeztük. J.J. és én énekelünk azon a felvételen. Elég szürreális dolog írni valamit egy filmbe, de megint más hallani a saját hangodat egy Star Wars filmben.
Lin-Manuel Miranda épp a Disney egyik új meséjéhez (Moana) készíti amúgy a filmzenét, és a musicalek mellett szinte mindent csinált már, ami filmmel kapcsolatos, sőt elég sokat színészkedett is, főleg sorozatokban.
720x405-R1245_Hamilton_COLOR_A
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.