Hirdetés

J.J. Abrams már bánja, hogy nem ő rendezi a Star Wars VIII. epizódját

|

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő erő még csak most került a mozikba, de az előkészületek már javában folynak a VIII. epizódhoz. Ezúttal Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa) rendezőn a sor, hogy elkészítse a még nagyobb várakozást megelőző folytatást. Legutóbb a VII. részben Rey-t alakító Daisy Ridley dicsérte Rian Johnson munkáját, most viszont J.J. Abrams egy elég fura megjegyzést tett, ugyanis barátjára hivatkozva azt mondta, máris bánja, hogy nem térhet vissza a nevével ellátott rendezői székbe. Abrams régi barátja, Greg Grunberg (apró szerepet kapott Az ébredő erőben és Abrams régi sorozataiban is játszott) elárulta a The Washington Post-nak, hogyan reagált barátja, miután elolvasta a Star Wars VIII. epizódjának forgatókönyvét.

Elolvasta és olyat mondott, amit sosem szokott: "Annyira jó, hogy bárcsak én rendezhetném." Talán egyszer a LOST idején mondott hasonlót, de még sosem hallottam, hogy így fejezte volna ki a megbánását.
A Star Wars VIII. epizódja 2017. május 26-án kerül a mozikba, míg a Colin Trevorrow által rendezett IX. epizód 2019-ben érkezik majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.