Hirdetés

J.J. Abrams szerint akár egy harmadik Cloverfield filmet is kaphatunk

|

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő sikere után a legtöbben azt hittük, hogy J.J. Abrams rendező visszavonul néhány hónapra, hogy kipihenje a fáradalmakat, amelyeket az elmúlt 2 évben a Csillagok háborúja okozott számára. Viszont egyáltalán nem ez a helyzet, nem lehet bírni Abramsszel, ugyanis múlt hónapban a Paramount közzétette a 10 Cloverfield Lane első előzetesét, amiben a messzi-messzi galaxist újjáélesztő filmkészítő keze is jócskán benne van. Rengetegen várták már Matt Reeves 2008-as Cloverfieldjének a folytatását, viszont az igazság az, hogy nem pontosan ezt fogjuk kapni az új film képében. Abrams szerint legfeljebb "vértestvére" lesz a klasszikus kézi kamerás szörny mozinak, de van még valami a tarsolyukban, ami összekapcsolhatja az egész franchiseot.

Ez a film egy önálló dolog lesz. Ha hozzávesszük a másikat, még akkor is csak kettőről beszélünk. Viszont van valami más is, amit meg szeretnénk csinálni, szóval reméljük, hogy lesz rá lehetőségünk.
Néhány pletyka korábban arról számolt be, hogy a 10 Cloverfield Lane a Twilight Zone című sorozathoz hasonló szériát alapozna meg, amelyben több különböző történetet mesélnének el, egyazon univerzumon belül. Persze az is megeshet, hogy a film titokban a Cloverfield előzménye, vagy éppen folytatása, ami egy nőről szól (Mary Elizabeth Winstead), aki miután felébred egy földalatti bunkerben két férfi társaságában találja magát (John Goodman és John Gallagher Jr.), akik azt állítják, hogy megmentették őt egy ismeretlen veszélyforrástól. A Cloverfield szörnyéről lenne szó? Ezek az emberek lennének a New York-i támadás túlélői? Reméljük, hogy választ kapunk ezekre az égető kérdésekre, amikor a film március 11-én (nálunk csak március 31-én) a mozikba kerül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.