Hirdetés

J.J. Abrams "tisztázta", hogy kik Rey szülei

|

Hirdetés

A Star Wars - Az ébredő Erő számtalan megválaszolatlan kérdést vetett fel, amely számos rajongói teóriát szült az elmúlt hónapokban. Ezek közül az egyik legégetőbb kérdés a "Kik is Rey szülei?", amelynek legnépszerűbb verzióiban vagy Luke Skywalker az apa, vagy pedig Leia és Han Solo a szülők. J.J. Abrams éppen ezzel a rajongói kérdéssel találkozott a minap egy közönségtalálkozón a manhattani főiskolán.

Rey szülei nincsenek benne a VII. részben. Jelenleg nem áll módomban elmondani, hogy kik ők.
Röviddel azután, hogy Abrams sokak lelkesedését lelombozta eme merész kijelentéssel, a rendező visszakozott, amiből kiindulva talán nem teljesen mondott igazat, ugyanis az Entertainment Weeklynek már kicsit mást mondott.
Úgy értettem, hogy nem találja őket a VII. részben, nem pedig úgy, hogy még nem részesei a világának.
Nesze semmi, fogd meg jól! Persze Mr. Abrams mestere a félrevezetésnek, így hiába tűnhet úgy, hogy ezzel a két ellentétes állítással elárulta magát, könnyen lehet, hogy nagyon is tudatos zavarkeltésről van szó, aminek a rendező szakavatott mestere. Nagy valószínűséggel hasonló érzés lehetett annak idején a A birodalom visszavág és A jedi visszatér közötti időszak is, amikor a rajongók azt találgatták, hogy Darth Vader vajon tényleg Luke apja, vagy csak hazudott. "Szerencsére" nekünk nem kell 3 évet várni arra, hogy ez kiderüljön - vagy legalábbis közelebb kerüljünk a megoldáshoz - ugyanis a Rian Johnson rendezte VIII.-rész jövő decemberben érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.