Hirdetés

J.J. Abrams tovább játszadozik a Star Wars rajongók idegeivel

|

Hirdetés

J.J. Abramst annyira lefáraszthatják Az ébredő Erő jelenleg is zajló utómunkálatai, hogy egyetlen örömét a rajongók kínzásában leli. Arról már tegnap beszámoltunk, hogy Abrams maga jelentette be, hogy nem lesz új mozgóképes anyag a D23-on, mára pedig az is biztossá vált, hogy hiába indította útjára az új Star Wars trilógiát, biztos nem ő fogja befejezni.

„Nem, nem én fogom rendezni a 9. epizódot, pedig előre is mélyen irigylem azokat, akik majd ezekkel a csodálatos emberekkel dolgozhatnak együtt a következő filmekben.”
A nyolcadik részt ugyebár Rian Johnson fogja rendezni, míg a kilencedikre állítólag a Disney már Colin Trevorrow-t is kinézte, aki idén a Jurassic Worlddel robbant be a köztudatba – na meg a kasszákba. J.J. Abrams ennyivel azért nem érte be, és azt is elejtette, hogy Kylo Ren, Az ébredő Erő főgonosza Darth Vader maszkjáról mintázta a sajátját, miután valami titkos kapcsolat fűzi őt Luke Skywalker és Leia hercegnő apjához. Úgy tűnik, hogy ez a Skywalker-család még az eddigieknél is sokkal bonyolultabb felállást tudhat magáénak... Apropó, Luke. Az eredeti trilógia főhősét eddig nem igazán láttuk sem a trailerekben, sem forgatási fotókon, a titokzatosságát pedig tovább fokozza Kathleen Kennedy nyilatkozata, miszerint J.J. Abramst a következő kérdéssel sikerült meggyőzni, hogy elvállalja Az ébredő Erő rendezését: „Kicsoda valójában Luke Skywalker?” Talán arra készülnek, hogy a Star Wars franchise legnagyobb leleplezését (Én vagyok az apád!) is felülmúlják? A történetről még egyéb érdekességek is napvilágot láttak, melyek közül talán a legfontosabb, hogy Luke legelső fénykardja Leia birtokában lesz a filmben. Ez is rengeteg kérdést vet fel a hatodik és hetedik rész között eltelt időszakkal kapcsolatban. Ezen felül az egyik pletyka arról szól, hogy Han Solo és Chewbacca főbb karakterek lesznek Az ébredő Erőben, akik majd csatlakoznak a franchise új fiatal hőseihez. Ennyi minden után nekünk már csak egyetlen kérdésünk maradt: mikor lesz végre december 18?!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.