Hirdetés

Gigaüzletet ütött nyélbe J. J. Abrams és a Warner

|

Az egyezség magában foglal filmeket, sorozatokat és videojátékokat is.

Hirdetés

Tavaly év végén röppentek fel az első híresztelések azzal kapcsolatban, hogy a Disney, az Apple és a WarnerMedia egyaránt megállapodást szeretne kötni J. J. Abrams produkciós cégével, a Bad Robot Productions-szel. A három óriáscég licitháborúba kezdett egymással, ami most a hírek szerint a végéhez ért: Abrams ugyanis a Warner ajánlatára bólintott rá.

Hirdetés

A hírek szerint a Bad Robot és a WarnerMedia (a Warner Bros. és az HBO anyacége) egy exkluzív, öt évre szóló, azonnal életbe lépő megállapodást kötött, melynek értékét több mint 250 millió dollárra becsülik, de egyes források ennek a duplájáról, azaz 500 millióról beszélnek. A szerződés értelmében ez idő alatt Abrams cége különféle produktumokat (filmeket, sorozatokat és játékokat) fog gyártani a WarnerMedia számára. Ráadásul az üzletben szereplő összeg tovább növekedhet, ha a szerződésben foglalt adott célokat sikerül elérniük, szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a rendező élete üzletét kötötte meg.

A megállapodás emellett tiszteletben tartja Abrams korábbi megállapodását a Paramounttal, valamint a Lucasfilmmel is, ezzel biztosítva szabadságot a rendező és cége számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.