Hirdetés

J.K. Rowling már a Legendás állatok 3 forgatókönyvén dolgozik

|

Az alkotó nem pihen.

Hirdetés

Ugyan még fél év van hátra a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei bemutatójáig, a Harry Potter-széria munkálatai tovább folynak, hiszen az 5 részes sorozat harmadik epizódja két év múlva kerül a mozikba és már jövőre megkezdődik a forgatás, ahhoz pedig nem ártana egy forgatókönyv. Szerencsére az írónő már dolgozik rajta.

Hirdetés

Rowling a saját weboldalán válaszolt ezt illetően a rajongók kérdéseire.

Most fejeztem be a negyedik Galbraith-regényt, a Halálosan fehéret és most a Legendás állatok 3-on dolgozom. 

Értelemszerűen a benne foglaltakról egy szót sem árult el, hiszen még a második rész kifutását sem tudjuk, viszont a munkafolyamatról, hogy mennyivel másabb aktívabban kivenni a részét az alkotói folyamatokból producerként, mint tanácsadóként közreműködni a Harry Potter-filmeken, arról már bővebben beszélt. 

A Warner Bros. és a rendező, David Yates mindig is adtak a szavamra, ami viszont nem jelenti azt, hogy az enyém az utolsó szó. Ez igaz minden producerre, akik közül én csak egy vagyok: komolyan vesszük, az erőfeszítéseinket, de ez akkor is egy együttműködés. Végső soron a rendező felelős mindazért, ami a vásznon látható.

Vagyis ezzel Rowling elegánsan arra akar utalni, hogy a végeredményért (már amennyiben negatív lesz) Yates okoljuk, aki már több mint 10 éve, a Harry Potter és a Főnix Rendje óta egyengeti a széria útját és ezért sokaktól meg is kapja a magáét. Mindenesetre a novemberi premier egyre közelebb, a Grindelwald bűntettei forgatókönyvét az első részhez hasonlóan ezúttal is meglehet majd a bemutatót követően vásárolni, amelyről nemrég tették közzé az első fotót, arra pedig továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy Rowling hogyan gördíti tovább Göethe Salmanderék kalandjait, aki a forgatókönyv befejezése után ismét gyerekregény szerzésébe kezd, az viszont független lesz Harry Potter Varázslatos Világától. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.