Hirdetés

J.K. Simmons reagált a petícióra, ami vissza akarja hozni őt J. Jonah Jameson szerepében

|

Hirdetés

Múlt hétvégén az Entertainment Tonight elkapta az Oscar-díjas színészt a Független Filmesek Díjátadóján, ahol feltették neki azt a kérdést, amit valószínűleg már kismilliószor hallott. Lenne-e kedve újra J. Jonah Jameson szerepébe bújni, miután három filmben már parádésan alakította a karaktert Sam Raimi Pókember trilógiájában. Most, hogy a Marvel és a Sony végre összefogott, és egy vadonatúj falmászót ismerhetünk meg hamarosan Tom Holland személyében, rengeteg rajongó szeretné viszont látni J.K. Simmonst a közelgő rebootban, olyannyira, hogy még petíciót is indítottak ennek érdekében. A színész így érez a kezdeményezéssel kapcsolatban:

Az a petíció nem olyasvalakitől származik, aki olyan pozícióban lenne, hogy bármit is tudna tenni az ügyben. [Viszont] azoknak a filmeknek a készítése Sam Raimival, karrierem egyik fénypontja volt. Szuper mókás karakter volt, és én nem zárom be az ajtót semmi előtt.
Ti örülnétek, ha Simmons visszatérne a szerepben vagy inkább valaki mást látnátok szívesen Jamesonként? Az új Pókember film 2017 július 7-én érkezik a mozikba.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.