Hirdetés

Jack Bauernek lehet még egy rossz napja

|

Hirdetés

Ahogy arról már mi is írtunk a 24 visszatér még egy évadra, valószínűleg 13 részre, de sikertől függően lehet több. Egy spin-offról van szó, (jelenleg 24: Legacy címen fut, de a külföldi sajtó nem igazán hivatkozik rá így) amiben a főszerepet Corey Antonio Hawkins kapta. Ő alakítja Eric Cartert, egy problémás múlttal rendelkező fiatalt, akinek megváltoztatja az életét a sereg, főleg a Rangerek, és végre egyenesbe jön. Hazatérésével egy időben, azonban a múltja utoléri és csak a CTU segítségével állíthatja meg az Amerikát fenyegető eddigi legnagyobb támadást. (Mellette még Miranda Otto és Ashley Thomas kapott helyet.) Eddig úgy volt, hogy kedvenc hősünk Jack Bauer (Kiefer Sutherland) nem tér vissza, tekintve, hogy kicsit kiégett már a CTU-nál végzett munkájából, de nemrég kiderült, hogy Sutherland executive producer lesz az új sorozatnál és lehet, hogy szüksége lesz még Amerikának Bauerre, legalábbis legutoljára ezt nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak:

Már kétszer mondtam, hogy végeztem a karakterrel és rosszul gondoltam, nem fogom még egyszer megismételni. Egy fenomenális forgatókönyv lett belőle. Úgy gondolom rendkívül felszabadító lesz az íróknak, ha nem kell egy újabb rossz napot kitalálniuk Jack Bauernek. Koncentrálhatnak az új karakterekre, és Bauer is ott van még a valahol, szóval nem tudhatod, hogy mire számítsál.
Nem tudom, hogy mennyire lenne egyáltalán képes a sorozat Jack Bauer nélkül, a hardcore rajongók biztos nehezen tudnák feldolgozni, hogyha nem ő lenne a főhős. Viszont egy új, friss karakterrel rengeteg új nézőt lehetne becsábítani, ha nem kellene a régi, amúgy már elvándorolt nézőkre is gondolni. Ti mit gondoltok, Jack Bauer gyilkoljon megint mindenkit végig, vagy jöhet az új arc, Eric Carter? (Egyelőre csak Pilot berendelést kapott, szóval még nem biztos, hogy egyáltalán sorozat lesz belőle.)  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.