Hirdetés

Jack Black elárulta, hogy melyik filmjét tartja a karrierje ékkövének

|

Annyit segítünk, hogy Jack Black nem egy mostani produkcióról beszélt.

Hirdetés

Jack Black számos filmben feltűnt már (az IMDb szerint laza 168 színészi kreditje van) a több mint 30 éves pályafutása során, jókban és kevésbé jókban egyaránt. Ennyi projekt közül nehéz egyet választani, de a napokban az Entertainment Tonightnak nyilatkozó színész mégis elmondta, hogy melyik filmjét érzi a karrierje csúcspontjának. 

Hirdetés

Ez nem más mint a jövőre huszadik születésnapját ünneplő Richard Linklater mű, a Rocksuli. Black kiemelte, hogy mennyire élvezte anno a forgatást, illetve milyen viccesek és nagyszerűek voltak az őt körülvevő gyerekszínészek. A Rocksuli nagy siker volt 2003-ban, 131 millió dollárt termelt világszerte, készült belőle színdarab és sorozat is. Sokáig tervben volt a folytatás, 2008-ban például maga Black mondta, hogy van egy forgatókönyv és szívesen visszatérne, de a dologból végül nem lett semmi.

Később úgy tűnt, hogy Linklater is visszatérne a rendezői székbe, sőt megvolt a sztori, miszerint egy nyári iskolában lettünk volna, ahol a srácok egy kirándulás keretein belül végigkövetik a rock n' roll történelmét. Sajnos ez a terv sem valósult meg, de talán a jövőre esedékes évforduló majd apropót szolgáltathat arra, hogy újra eljátsszanak a gondolattal.

Nektek hogy tetszett a Rocksuli? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.