Hirdetés

Jack Nicholson a Toni Erdmann amerikai újrájában

|

A német közönségsiker és Oscar-jelölt dramedy hollywoodi remake-je máris megnyert magának egy sztárt.

Hirdetés

Valószínűleg mindnyájan hallottatok már - ha csak futólag is - a Toni Erdmann című német filmről, amely jó eséllyel indul majd a legjobb külföldi film Oscarjáért. A karrierista lányát egyhangú életviteléből kibillenteni igyekvő apa történetét elregélő film hatalmas elismertségre tett szert mind a közönség, mind a kritikusok körében, így nem kell, hogy meglepetésként hasson az, hogy Hollywood le is csapott a remake jogaira.

Hirdetés

Persze lehet azon vitázni, hogy nincs-e mindez túl korán és hogy egyáltalán: miért nem tud az Álomgyár kitalálni saját magának valami eredeti ötletet, de ezeket a köröket már lefutottuk kismilliószor, így hagyjuk is. Koncentráljunk a tényekre, ami nem sok, de az a kevéske igencsak sokatmondó és figyelmet felkeltő. A remake férfi főszerepét ugyanis nem kisebb név, mint Jack Nicholson, Hollywood egyik élő legendája fogja megszemélyesíteni - az aktor ugyanis egyes források szerint annyira magával ragadónak találta az eredeti darabot, hogy ő maga kezdeményezte a Paramount egyik fejesével, Brad Grey-jel azt, hogy megszerezzék a jogokat az újrázáshoz. Tekintve, hogy Nicholson legutóbb hét éve tűnt fel a vásznon a Honnan tudod? című filmben, bármilyen nagy vásznas felbukkanást szívélyesen fogadunk tőle és muszáj félretennünk bárminemű prekoncepciót és rosszallást a projekt egészét illetően. A film produceri feladataiért Adam McKay lesz felelős az eredeti rendezőjével, Mared Ade-vel és Will Ferrellel. Rendező egyelőre még nincs, de egészen biztos, hogy hamarosan találnak megfelelő embert a feladatra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.