Hirdetés

Jack Reacher 2 - Elkezdődött a forgatás, kiderült a cím

|

Hirdetés

A Paramount bejelentette, hogy a Tom Cruise főszereplésével készülő, Edward Zwick (Az utolsó szamuráj, Véres gyémánt, Szerelem és más drogok) által rendezett Jack Reacher 2 forgatása ma elkezdődött New Orleansban. A projekt hivatalos címe Jack Reacher: Never Go Back lett, amely egyáltalán nem meglepő, tekintve, hogy Lee Child 18. Jack Reacher regényéből, a Never Go Back (Nincs visszaút) címűből adaptálta Zwick, Marshall Herskovitz (Az utolsó szamuráj, Szerelem és más drogok) és Richard Wenk (A védelmező, A feláldozhatók 2). A Nincs visszaút könyv történetében Reacher egy titokzatos nő, Susan Turner után kezd kutatni, aki egykori különleges egységének élén áll, ám mikor a bázisra ér, már csak hűlt helyét találja a nőnek. Nyomozni kezd, viszont előrehaladását nagyban nehezíti, hogy eközben fogdába zárják és nem könnyen sikerül megszöknie. Ám végül Susannel az oldalán sikerül kitörnie és nekilátnak az igazság kiderítésének, miközben az FBI-tól kezdve a legmagasabb katonai körökig mindenki hajszolja őket. Hogy mindebből Zwickék mennyit mentenek át a filmbe, az egyelőre még nem ismert. A Jack Reacher 2, avagy Jack Reacher: Never Go Back 2016. október 21-én jelenik meg és Cruise mellett feltűnik még többek között Cobie Smulders is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.