Hirdetés

Első képeken a Jack Reacher folytatása

|

A Jack Reacher második része, a Never Go Back végre életjelet adott magáról.

Hirdetés

A 2012-es Jack Reacherre nem lehetne azt mondani, hogy kirobbanó siker volt a maga szikár, régimódi stílusával, ráadásul Lee Child eredeti figurájával Tom Cruise "mélysége" is szembement. Viszont a szolid 60 milliós büdzsére hozott világszinten 218-at, abból 80-at hazájában, és mivel Childnak sorjáznak a művei, ezért várható volt, hogy a Paramount előbb-utóbb előrukkol a folytatással. Cruise természetesen maradt, Christopher McQuarrie az írói-rendezői poszton távozott - de továbbra is kitart Cruise mellett a Mission: Impossible-filmeknél - és a helyére jött Edward Zwick (Szenvedélyek viharában, Véres gyémánt). Most pedig megérkeztek az első fotók.

Hirdetés

Az új epizód a Nincs visszaút (Never Go Back) című regényt dolgozza fel, ami a 18. a Jack Reacher sorozatban. A magányos igazságosztót ezúttal tévútra csalják az érzékei, amikor visszatér egykori bázisára. Nyomozásba kezd, hogy hova tűnt az utódja, amelyet megnehezít, hogy fogdába zárják. Az ügy felgöngyölítése során a nyomában van nem csak az FBI-t beleértve, hanem a legfelsőbb katonai vezetés verőembereiig, miközben útja elit férfiklubokon keresztül egészen Afganisztánig vezet.

Cruise mellett az Így jártam anyátokkal Robin nénikéjének, Cobie Smuldersnek jut fontos szerep, mint Jack Reacher utódja, Susan Turner, valamint A szökés sorozat Zsebese, Harkness tábornokként. Vélhetően hamarosan érkezik az előzetes is, ugyanis a bemutató nincs messze: 2016. október 21.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.