Hirdetés

Jack Reacher nem tér vissza - Box Office Extra

|

Tom Cruise a Mission: Impossible mellett egy újabb franchiseban akart tetszelegni, de ez úgy néz ki, nem fog összejönni.

Hirdetés

Pedig Lee Child eddig 16 részt megélt regény sorozata bőven szolgáltatna még arra lehetőséget, hogy Cruise nyugdíjasként is önmagát fényezve ugrabugráljon és püfölje a rosszfiúkat. A Jack Reacher azonban nem úgy termelt a pénztáraknál, ahogy azt a gyártó Paramount elvárta. Noha a mindössze 60 millió dolláros költségvetésű film Észak-Amerikában eddig 72 milliót visszahozott, és a külföldi bevételekkel is már 150 fölött jár, a stúdió csak akkor bólintana rá egy folytatásra, amennyiben az összbevétel eléri a 250 milliót, erre pedig nem sok az esély, annak ellenére sem, hogy Japánban Kínában és Koreában még be sem mutatták. Ez a küldetés jelenleg lehetetlennek látszik, Mr. Cruise számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.