Hirdetés

Jack Reacher - Tom Cruise kémkedik

|

Befutott a Tom Cruise nevével fémjelzett Jack Reacher második hivatalos képe, melyen a főszereplő kémlel éppen valakit és nincsen egyedül ezen tevékenységével.

Hirdetés

A Lee Child "One Shot" című regénye alapján készült forgatókönyvet Christopher McQuarrie (Valkűr, Az utazó) hozta össze és egyben rendezte is meg. A sztori középpontjában egy orvlövész tartja rettegésben a várost azzal, hogy véletlenszerű célpontokat gyilkol. A tettest elkapják, de jön a (szokásos) fordulat. A gyanúsított állítja, hogy a rossz embert kapták el, majd elhinti Jack Reacher nevét. Jack Reacher pedig rohan, hogy megoldja az ügyet egy ügyvédnővel, mert biztos benne, hogy csakis egy katonai kiképzést kapott mesterlövész lehet a tettes. A filmben olyan neveket találhatunk még Tom Cruise mellett, mint Rosamund Pike, (a képen is látható) Robert Duvall, Richard Jenkins, Jai Courtney és Werner Herzog. A Jack Reacher 2013. január harmadikán látogat el Magyarországra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.