Hirdetés

Jack Ryan: Árnyékügynök - Megvoltak az első tesztvetítések

|

A Paramount Pictures levetített 17 percet az új Jack Ryan-filmből, hogy bemutassa Tom Clancy hősének legfrissebb reinkarnációját, akit Chris Pine (Star Trek) alakít.

Hirdetés

A stúdió célja bevallottan az volt, hogy nyomatékosítsa: a thriller hőse nem James Bond, de nem is Jason Bourne, hanem sebezhető átlagember, aki a nézők szeme láttára bontakoztatja ki képességeit, és válik a CIA egyik legjobb ügynökévé. Erről a legilletékesebb személy, maga Chris Pine mesélt a meghívottaknak. "Jack igazából elemző, aki akcióba tud lendülni, ha muszáj, de jobban szeret csöndesen a színfalak mögött ügyködni - magyarázta a színész. - A műfaj tipikus filmjeiben csak úgy hullanak az emberek, amivel senki nem törődik, mert ugye a hősnek az a dolga, hogy mindenkit kinyírjon." A nyilatkozat folytatódik a tovább mögött!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.