Hirdetés

Jack Ryan reboot - Képeken a főszereplők

|

A Paramount berkeiben készülő Jack Ryan előzményfilmet a Thor rendezője, Kenneth Branagh hozza össze, méghozzá nem kis neveknek számító stábbal és megvalósítással.

Hirdetés

Vajon másból már nem is áll a világ, csak kémekből és egyszeméles hadseregekből? A Jack Reacher után még egy Jack, a Ryan is megkapja bizonyítási lehetőségét Kenneth Branagh rendezésével, Chris Pine (Star Trek, Száguldó bomba) főszereplésével. A női főszereplő Keira Knightley lesz, de ott a stábban még Kevin Costner is. A forgatókönyvet a Mission: Impossible írója, David Koepp körmölte, a sztori pedig eképpen alakul: a film középpontjában a fiatal Jack Ryan áll, aki nemrég került ki a haditengerészet világából és éppen Moszkvában dolgozik pénzügyi elemzőként. Így jön rá, hogy alkalmazói egy terrorista összeesküvést szerveznek, amelynek célja az amerikai dollár elértéktelenítése, és velük kell felvennie a harcot, hogy megvédje szülőhazáját a teljes gazdasági csődtől. Várható megjelenés: 2013 december 25.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.