Hirdetés

Jackie Chan elhatárolódik az akciófilmektől

|

Az 58 éves, legendás hongkongi színész a Cannes-i filmfesztiválon jelentette be a közönség legnagyobb megdöbbenésére, hogy nem hajlandó tovább játszani az akcióhőst.

Hirdetés

Közel negyven év után szakít Jackie Chan az akció kategóriával, annak ellenére is, hogy neve szinte legendássá vált az akciórajongók körében. A színész az idei Cannes-i filmfesztiválon kürtölte világgá, hogy az Istenek fegyverzete-sorozat harmadik része, azaz a Chinese Zodiac megjelenése után nem vesz részt több akciófilmben, azonban más stílusú alkotásokban még ki szeretné próbálni magát. Az újságírók nógatására elárulta, hogy szívesen visszatér A karate kölyök folytatásában és a Csúcsformában negyedik részében is. Jackie Channek olyan filmeket köszönhetünk, mint A nagy balhé, az Istenek fegyverzete-sorozat, A rendőrsztori 1-2-3, a Részeges karatemester, a Balhé Bronxban és még sokáig folytathatnánk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.