Hirdetés

Rajzfilmfiguraként tér vissza Jackie Chan

|

Sokak kedvenc ázsiai akciósztárja, a legtöbbször kaszkadőr nélkül dolgozó Jackie Chan ezúttal animált formában csap össze a gonosz erőkkel.

Hirdetés

Jackie Chan, az itthon is jól ismert hongkongi akciósztár hamarosan új projekttel jelentkezik. Ezúttal azonban nem a mozivásznon, hanem a tévéképernyőn láthatjuk majd, méghozzá animált figuraként. Ő lesz ugyanis az egyik szereplője a most készülő kínai 3D animációs sorozatnak, a J-Team: All New Jackie Chan Adventures-nek.

Hirdetés

A sorozat a tervek szerint 104 részből áll majd és nincs kizárva, hogy egy filmet is készítsenek majd belőle. A széria tervezett költségvetése 6 millió dollár, és Kína több tévécsatornáján is képernyőre tűzik majd. A történet főszereplője egy csapat gyerek lesz - maga Chan is gyermekfiguraként szerepel majd - akik egy varázslatos álomföldet védenek majd a gonosz behatolókkal szemben.

A 3 és 10 év közötti gyermekeket megcélzó sorozat egyszerre lesz szórakoztató és tanulságos, a történetvezetést pedig áthatják majd a hagyományos kínai értékek, szokások. Az epizódok végén pedig Chan élő emberként is megjelenik majd, hogy adjon pár tanácsot a gyermekeknek.

A sorozat elsősorban a kínai nézőknek készül, de a produkciós cég már most megpróbálja külföldön is eladni a vetítési jogokat, és a reményeik szerint már az év végén meg lehet a nemzetközi premier is. A produkciós cégnek egyébként nagy tervei vannak a sorozattal, mivel nem csak a tipikus ajándéktárgyakat készítenék el, hanem létrehoznának egy a sorozathoz kapcsolódó élményparkot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.