Hirdetés

Jackie Earle Haley a Robotzsaru stábjában

|

Egyre inkább kezd körvonalazódni Jose Padilha nagy dobása, ugyanis sorra szerződtet le filmjéhez olyan nagy színészeket, akik már önmagukban is tehetségesek, de együtt bárkinek eladhatják a Robotzsaru projektet.

Hirdetés

Joel Kinnaman a főszereplő karakterét alakíthatja, míg a további szerepekben eddig olyan nevekkel találkozhattunk, mint Gary Oldman, Hugh Laurie, Samuel L. Jackson és Abbie Cornish, de José Padilha rendező úr (Elit halálosztók) ennyivel nem elégszik meg és további tehetségeket kíván a stábba szerződtetni. Ilyen hózúnévnek számít Jackie Earle Haley is, akit korábban olyan alkotásokban láthattunk, mint a Watchmen, a Rémálom az Elm utcában vagy éppen a Viharsziget. Haley egy kiképzett katonát alakíthat a filmben, de nem ő az egyetlen, aki csatlakozott a projekthez, hiszen a Hollywoodban még csak szárnyát bontogató Jay Baruchel (Trópusi vihar, Túl jó nő a csajom, Így neveld a sárkányodat) is aláírta a szerződést, de szerepéről csupán annyit lehet tudni, hogy kulcsszerep lesz a cselekményszálban. A Robotzsaru új feldolgozása 2013. augusztus kilencedikén kerül mozikba, a forgatókönyvet James Vanderbilt (A csodálatos Pókember, Zodiákus) körmölte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.