Hirdetés

Jackie Earle Haley is csatlakozhat a Suicide Squad mozihoz

|

Hirdetés

David Ayer DC-s antihősöket felvonultató filmje még mindig elég távolinak tűnik, de a hírek szerint hamarosan megkezdődhet a forgatás, így egyes pletykáknak talán több a valóság alapja, mint azt gondolnánk. Jared Leto már megkezdte a Joker-ré transzformálódást, ráadásul arra is van egy jó tippünk, hogy Batman mit kereshet a filmben. Most pedig talán az is megvan, hogy ki fogja alakítani a The Thinker-t, miután Geoffrey Rush visszautasította a szerepet. Egy pletyka szerint Jackie Earle Haley neve került a stúdió asztalára és jó esélyekkel indulhat az egyik képregényes szupergonosz, a The Thinker szerepéért. Nem ez lenne az első alkalom, hogy Haley a DC színeiben díszeleg, hiszen Zack Snyder Watchmen-jében is láthattuk már, mint Rorschach. Véleményem szerint egy abszolút nyerő választás lenne a stúdió részéről, ha vele íratnák alá a szerződést. Ti mit gondoltok, szívesen látnátok Haley-t a 2016-os Suicide Squad moziban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.