Hirdetés

Jackie Earle Haley is csatlakozott a Preacher stábjához

|

Hirdetés

A Garth Ennis nagy sikert aratott, Preacher című képregényén alapuló AMC sorozat adaptációja, már eddig is remek döntéseket hozott a szereplőválogatás terén. Hiszen a kegyetlen prédikátor, Jesse Cutler szerepére Dominic Coopert választották, de említhetnénk még Ruth Neggát, aki Cutler vad, ex barátnőjének szerepét kapta vagy éppenséggel Joseph Gilgunt is, aki az erőszakos vámpír, Cassidy-ként lesz majd látható. Most egy újabb remek nevet csatoltak a már eddig is ígéretesnek tűnő Preacher stábjához. A korábban Freddy Kruegert és a szintén képregényen alapuló, Zack Snyder rendezésében készült Watchmen-ben Rorsach-ot alakító Jackie Earle Haley, Odin Quincannont fogja majd alakítani a hat részből álló évad történetében. A képregény adaptációt készítő Seth Rogen és Evan Goldberg elárulták, hogy az Ian Colletti által alakított Arseface karakterét megpróbálták a képregényhez képest jóval befogadhatóbbá varázsolni, ez viszont felveti a kérdést, hogyan változik majd Haley karaktere, akit a THR a következőképp jellemzett:

Egy kicsi, gyenge, ám annál gátlástalanabb ember, aki a Texas állambeli Annville megye legnagyobb hatalommal bíró személye akar lenni. A környék legnagyobb munkáltatója, hiszen a 125 éve fennálló, családja által működtetett Quincannon Meat & Power mészárszék tulajdonosa.
Ha eddig nem tűnt olyan morbidnak a karakter, akkor a következő néhány mondat már biztosan azzá teszi.
A képregényben Quincannon egy bizonyos KKK banda tagja és számtalanszor összecsap Jesse-vel, aki később rajta kapta, amint egy húsból készült próbababával közösült.
[caption id="attachment_79600" align="aligncenter" width="1021"]
Odin Quincannon a Preacher képregényben.
Odin Quincannon a Preacher képregényben.[/caption] Ez persze nem azt jelenti, hogy a Preacher adaptációja jóval visszafogottabb lesz, ugyanis januárban néhány szerencsés kritikus megtekinthette a pilotot és az ő elmondásuk szerint egyenesen brutális, kegyetlen és rettentő erőszakos lesz, ennek ellenére mégis mély tartalommal bír majd. Tény Arseface karakterét könnyedebbé tették, de érdekes lesz látni, hogy miképp alakítják Odin és próbabajának sorsát. Rogen és Goldberg arról is beszéltek, hogy miként tér majd el a sorozat a képregénytől és a változtatások ellenére hogyan teszik elégedetté a képregény rajongóit is.
A képregény rajongói számára fontosnak tartottuk, hogy ne tudják mi vár rájuk. Nagyon fontos volt számunkra hogy egy jó sorozatot készítsünk. Mi is rajongunk a képregényért. Imádjuk és ezért egy olyan sorozatot csinálunk, amit mi, rajongóként szeretnénk látni. De természetesen a fő célunk mindenképp az, hogy egy nagyszerű, szórakoztató, szerethető sorozatot készítsünk azok számára, akik egyáltalán nem ismerik a képregényt.
A Preacher idén tavasszal érkezik majd az AMC-re. A sorozat első hivatalos előzetesét és plakátját idelent megtalálhatjátok. https://youtu.be/UNgI2sRzr8I [caption id="attachment_79599" align="aligncenter" width="530"]
A Preacher első hivatalos plakátja.
A Preacher első hivatalos plakátja.[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.