Hirdetés

Jackman nyitott még több Rozsomákra, jöhet a crossover Deadpoollal?

|

Van rá esély, hogy ne a Logan legyen Hugh Jackman utolsó filmje Rozsomákként.

Hirdetés

A harmadik Farkas film bejelentése óta úgy tekintünk a Loganre, mint Hugh Jackman utolsó kalandjára az adamantium karmokkal rendelkező mutáns szerepében. A színész közel 17 éve formálja már meg a Marvel képregények egyik legnépszerűbb karakterét, akinek először a 2000-ben bemutatott X-Menben bújt a bőrébe.

Hirdetés

Egy ideje már a levegőben van, hogy talán mégis van remény arra, hogy Jackmant ne utoljára lássuk Rozsomákként a vásznon. A színész most így válaszolt azzal kapcsolatban, hogy valóban ez lesz-e az utolsó Farkas film?

"Mikor a kezemben fogtam a forgatókönyvet, úgy voltam vele, hogy 'Igen'. Amikor forgattam a filmet, akkor is azt mondtam, hogy igen. Most, ahogyan itt ülök, még mindig úgy gondolom, hogy igen. De ki tudja, hogyan érzek majd három év múlva. Egyelőre viszont, mindenképpen [az utolsó]."

Voltak olyan pletykák, amelyek azt állították, hogy Deadpool fel fog bukkani a Loganben, de hivatalos források hamar lelőtték őket. Azonban valamilyen más formában még mindig találkozhat a két karakter, hiszen Jackman nyíltan bevallotta, hogy érdekelné a projekt. Talán három év pihenés épp elég lesz a színész számára, hogy bevállaljon egy Deadpool vs. Rozsomák filmet. A New York Timesnak adott interjúja során elárulta, hogy a színészettől semmiképpen nem vonul még vissza, valamint, hogy a Loganban nyújtott teljesítményével van eddig a legjobban megelégedve.

"Tisztázzunk valamit, nem megyek nyugdíjba. Mindig volt bennem egyfajta gyötrő nyugtalanság, hogy nem sikerült kihoznom a maximumot, akár a sztoriból, vagy az alakításomból, vagy bármi másból. Minden filmemnél bennem volt ez a kétség, de ennél most sokkal kevésbé érzem így."

Ha Jackman mégis bevállal egy utolsó utáni visszatérést Loganként egy Deadpoolos crossover kedvéért, előbb utóbb akkor is találniuk kell valakit a helyére, hiszen a stúdió nem fog leállni az X-Men filmekkel. A színész elmondta, hogy teljesen tisztában van vele, hogy ez előbb-utóbb befog következni, és nincs is ezzel semmi baja, kivéve egy bizonyos esetben:

"A karakter tovább fog élni. Valaki más fogja alakítani, ebben biztos vagyok. Nincs is ezzel bajom, kivéve, ha Daniel Day-Lewis játsza el és Oscart kap az alakításáért. Akkor lesz egy kis problémám vele."

Nemrégiben megerősítették, hogy a Logan 2029-ben játszódik, öt évvel az X-Men: Az eljövendő múlt napjai prológusa után. A történetben egy új mutánst is megismerhetünk, X-23-at (Dafne Keen), akit Logan a szárnyai alá vesz és megvédi üldözői elől. A Logan 2017. március 2-án érkezik a mozikba James Mangold rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.