Hirdetés

Jai Courtney begombázott a Suicide Squad kedvéért

|

Jai Courtney semmit nem bíz a véletlenre.

Hirdetés

Már nem kell sokat aludni és végre megtudhatjuk, mire fel a nagy felhajtás David Ayer szupergonosz-mozija, a Suicide Squad-ot illetően. Megtudhatjuk végre, hogy Jared Leto méltó Joker lesz-e, hogy Margot Robbie Harley Quinn-jén kívül lesz-e még valami maradandó a filmben, hogy Will Smith jófiúsra veszi-e a figurát, vagy megenged magának egy kis gonoszkodást is, valamint, hogy Jai Courtney jobb színész lett-e.

Hirdetés

Courtney egy vele készült interjúban bevallotta, hogy a filmre igencsak speciális módszerekkel készült fel. Hogy mi az a módszer, amivel igyekezett az általa játszott karakter minden karakterjegyét hitelesen megjeleníteni? Nos, színészünk saját állítása szerint egy a rendezővel történő skype-beszélgetés alkalmával rendesen begombázott és cigarettával saját magán okozott sérüléseket. Well, ki hogy készül. Valaki ugyebár disznófejeket küld színésztársainak, más valaki pedig meztelenül sétál az erdőben farkasüvöltést imitálva. Ízlése válogatja.

A filmet nálunk augusztus negyedikétől vetítik a mozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.