Hirdetés

Jake Gyllenhaal és Amy Adams együtt játszhatnak a Nocturnal Animals-ben

|

Hirdetés

Jake Gyllenhaal már aláírt Austin Wright 1993-as könyvének, a Tony & Susan-nek a filmes adaptációjára, a Nocturnal Animals-re. A női főszerepere Amy Adams a nagy esélyes, akit jelenleg is próbálnak meggyőzni a készítők. A projektet még nem karolta fel egyetlen nagyobb stúdió sem, jelenleg George Clooney Smokehouse Pictures-e igazgatja a filmet, de kilátásban van egy szerződés a Sony Pictures-el is. A The Hollywood Reporter információi szerint, Joaquin Phoenix és Aaron Taylor-Johnson szintén esélyesek 1-1 mellékszerepre. Austin Wright első könyve egy Susan nevű nőről szól, aki egy kéziratot kap ex-férjétől, aki 20 évvel azelőtt elhagyta őt. A Nocturnal Animals című könyv két történetet tartalmaz. Az egyik egy vakációját töltő férfiről szól, ami erőszakossá és halálossá fajul, a másik történet pedig Susan-ról, akinek szembe kell néznie az önmagában rejlő sötét igazságokkal. A filmet Tom Ford rendezi, akinek a 2009-es Egy egyedülálló férfi című filmje jelölésre került a legjobb filmnek járó Oscar-díjra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.