Hirdetés

Jake Gyllenhaalé lesz a főszerep Ryan Reynolds helyett a Life-ban

|

Hirdetés

A Deadpool írói (Rhett Reese és Paul Wernick) nem szállnak el a hirtelen jött sikertől és dőlnek hátra a foteljukban, hanem továbbra is dolgoznak. Következő filmjüket, Life, Daniel Espinosa (Safe House, Child 44) rendezi és sokáig úgy volt, hogy itt is Ryan Reynolds játszaná a főszerepet, de komoly időpont egyeztetési problémák miatt erről le kell mondanunk. A sci-fibe, Reynolds új filmje, a The Hitman’s Bodyguard forgatása zavart be. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen kiszállt a projektből, csak mellékszereplői státuszba kerül, és a helyét Jake Gyllenhaal veszi át. Nem cseréltek karaktert, nem veszik el egymástól a szerepet, csak úgy írják át a forgatókönyvet, hogy Gyllanhaal kerül előtérbe, mert neki több ideje lesz forgatni. A női főszereplő továbbra is Rebecca Ferguson (M:I - Rogue Nation). A sztoriról túl sokat egyelőre nem tudunk, csak annyit hogy egy űrállomás csapata áll a középpontban, akik a Marson felfedeznek egy idegen fajt, akikről kiderül, hogy nem csak intelligensek, de veszélyesek is, és ezért a tagoknak nehéz döntéseket kell meghozniuk a túlélésük érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.