Hirdetés

Pókember is segít a karanténban lévő gyerekeken

|

A hősök köztünk járnak. Ilyen a Pókember: Irány a Pókverzum színésze is.

Hirdetés

Mint tudjuk, az Irány a Pókverzum az elmúlt évek egyik legjobb szuperhősmozija volt (és e sorok írója erősen hajlik afelé hogy azt mondja: a legjobb Pókember-film, ami eddig készült). Ezzel valószínűleg egyetért a sok, szüleivel otthon rekedt lurkó is, akik nem győzik újra és újra megnézni a nagy sikerű animációs filmet. Jake Johnson, aki a filmben szereplő egyik Pókember hangját kölcsönözte, több olyan üzenetet is kapott szülőktől, melyben hálájukat fejezik ki a filmért, hiszen annak köszönhetően adott volt a családi program. 

Hirdetés

A színész - fellelkesülve ezen - az instagramján közzétette, hogy ha a szülők úgy érzik, támogatásra van szükségük, küldjenek neki egy e-mailt a gyerekük nevével, ő pedig Pókemberként rögzít egy személyre szóló üzenetet. Ezzel nem csak ápolná kicsit a gyerek lelki állapotát (ki ne akarná, ha Pókember küldene neki hangüzenetet?!), de emellett valamelyest a szülőkre nehezedő terhet is enyhítené. Az e-mail cím egyébként a következő, ha esetleg valamelyikőtök élni szeretne a lehetőséggel: peterbparkersayshi@gmail.com.

Az Irány a Pókverzum folytatása egyébként már tervben van és ha minden rendben megy, akkor 2022-ben már nézhetjük a nagy vásznon (ha lesznek még akkor mozik - bocsi, rossz vicc volt). Az első filmet Bob Persichetti, Peter Ramsey és Rodney Rothman rendezte, szinkronhangokként pedig olyan színészek működtek közre Jake Johnson-on kívül, mint Shameik Moore, Nicolas Cage, Lily Tomlin, valamint Lieve Schrieber. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.