Hirdetés

Jake Kasdan kerülhet a Jumanji remake rendezői székébe

|

Hirdetés

Jake Kasdan karriere többnyire néhány 18 éven felüli vígjáték és tévésorozat rendezéséből áll. Ha igaz a hír, miszerint Kasdan következő rendezői munkája a Jumanji remake lesz, akkor egy remek szintézisre számíthatunk majd filmes és sorozatos tapasztalatai között. A Deadline szerint Kasdan kezébe kerülhet a Sony Jumanji filmje, ami a jelenlegi tudásunk szerint idén karácsonykor érkezik majd a mozikba. A stúdió részéről a rendezőválasztás nem tűnik egészen egyértelmű döntésnek egy akár több folytatásra is képes film szempontjából, de a rendező eddigi munkáját tekintve egy egészen izgalmas választásnak ígérkezik. Kasdan, Scott Rosenberg és Jeff Pinkner forgatókönyvéből készíti majd el a filmet. [caption id="attachment_77066" align="aligncenter" width="1024"]

Jason Segel, Cameron Diaz és Jake Kasdan a Szexvideó forgatásán.
Jason Segel, Cameron Diaz és a Jumanji remake leendő rendezője, Jake Kasdan a Szexvideó forgatásán.[/caption] Nagyjából 20 évvel ezelőtt, 1995-ben készült el a Jumanji, Joe Johnston rendezésében. A Robin Williams és az akkoriban még tinédzser Kirsten Dunst szereplésével készült családi film eredetileg Chris Van Allsburg 1981-es regényén alapult. Az idén érkező remake a tervek szerint ezt a történetet fogja újragondolni. Ha esetleg valaki még nem hallott volna a filmről vagy a regényről, a történet középpontjában egy rejtélyes társasjáték áll, amely dzsungel állatokat és különféle élőlényeket kelt életre ha egyszer játszani kezdenek vele. Van Allsburg egyébként producerként korrigálja majd a film útját. Egyelőre még nem sokat tudni a projektről, de néhány forgatókönyvíró váltás után és most, hogy Kasdan a fedélzetre került, egyre többet tudhatunk majd meg az elkövetkezendő hónapokban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.