Hirdetés

James Bond 23 - Bejelentések, megerősítések

|

Sokan sok felől állítják a maguk igazát ha valami szenzációra kerül sor, de leginkább csak a hivatalos közleményeknek szabad hinni. A James Bond esetében is fény derült pár dologra.

Hirdetés

Igen, lesz új James Bond film, és harmadszorra is Daniel Craig játssza majd őfelsége titkos ügynökét. Még tavaly arról is pletykáltak, hogy a következő Bond lány Rachel Weisz lehet, nos immáron ez sem pletyka,a színésznőnek hivatalosan is felajánlották a szerepet. A Sun azt is megtudta, hogy beigazolódott egy korábbi szóbeszéd, ami még egy brit fórumon bontakozott ki egy hónappal ezelőtt: akkor egy felhasználó úgy vélte, hogy a következő Bond-film címe a Casino Royal és a Quantum csendje után a Red Sky At Night lesz. A Sun tudtára jutott biztos forrásból az is, hogy az Ontario-torony körül halálos mutatványokat is várhatunk a vásznon. A nevem Bond...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.