Hirdetés

James Bond 23 - Javier Bardem lesz a főgonosz? (Update)

|

Javier Bardem-nek rendkívül bejön az élet, hiszen az Oscar-jelölés mellett csak úgy rohamozzák őt a felkérésekkel, filmszerepekkel, ő pedig kedvére válogathat.

Hirdetés

A következő, szám szerint 23. James Bond film illetékese is megkeresték a felkapott színészt, és felajánlottak neki egy titokzatos szerepet Daniel Craig neve mellett. Bár az úriemberek próbálták nagyon titkolni az esedékes karakterét, a pletykák mégis rögtön felcsaptak és arról szóltak, hogy Bardem Bond fő ellenfele lesz. A hír nem megerősített, a sztoriról sem tudni semmit, de hivatalos premiert suttognak, ami 2012. november 9 lehetne.

Update: a hírt maga a színész erősítette meg tegnap az LA Times-nak, saját bevallása szerint ő lesz Bond legújabb nemezise. Izgatottan várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.