Hirdetés

James Bond 23 - Megvan a Bond-lány?

|

A NewsOfTheWorld és a ShadowAndAct tudni véli, hogy a 23. James Bond filmben Daniel Craig nem is akármilyen lánnyal kerül majd gyengéd viszonyba, állítólag Naomie Harris lesz a szerencsés.

Hirdetés

A kisasszony nem éppen nevezhető kezdőnek a szakmában, esélyt kapott a 28 nappal később-ben, láthattuk Az utolsó gyémántrablás-ban, A Karib-tenger kalózai 2-3-ban, Az utca királyai-ban, legutóbb pedig 2009-ben mellékszerepelt a Nindzsa gyilkosban. Tavaly sem tétlenkedett, a Fable 3 egyik karakterét, Page-et szinkronizálta, de azóta csend honol körülötte. Ha a hír igaz, megvan a programja a következő időszakra is, ugyanis ő lehet a következő Bond-lány Daniel Craig oldalán. Sam Mendes (Amerikai szépség, A kárhozat útja, Börnyakúak, A szabadság útjai) elképzelésében 2012. november 29-én jön a 23. James Bond mű, állítólag Javier Bardem-mel a főgonosz szerepkörében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.