Hirdetés

James Bond 23 - Novemberi rajt!

|

Magától értetődően nem a premier rajtol idén novemberben, az igen csak összekapkodott fércművet eredményezne, sokkal inkább akkor kezdik el a forgatási munkálatokat, yippie!

Hirdetés

A Sunday Express interjút készített a nélkülözhetetlen Judi Dench színésznővel, aki kikotyogta az orgánumnak, hogy a James Bond 23 kódnéven futó mozi alapjait novemberben teszik le, hogy egy évvel később, 2012. november kilencedikén már bemutathassák Daniel Craig újabb kalandjait. Az ügynök mellett feltűnik a sokoldalú Ralph Fiennes és Javier Bardem is, akik ha minden igaz az ellenség táborát gyarapítják majd. Természetesen nem maradhat Bond film Bond-lány nélkül, de eme hálás címre hatalmas a kereslet, és a stúdió még nem döntött az egyelőre ismeretlen nevek között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.