Hirdetés

James Bond 23 - Ralph Fiennes a fedélzeten?

|

Daniel Craig, Judi Dench és Javier Bardem már a soron következő James Bond film stábjában érezheti magát, de a készítők terveztek egy titokzatos karaktert is, és talán színész is akad rá.

Hirdetés

Például Ralph Fiennes személyében, legalábbis így értesült a The Daily Mail. A színészt a közelmúltban kereste fel Sam Mendes rendező úr, és egy "sötéten komplex és titokzatos" karakter szerepére szeretné megnyerni. Mendes szerint ezt a feladatot csak olyan színész képes maximumon hozni, aki igazi tehetséggel rendelkezik, és Ralph neve a lista legtetején van. Az új Bond filmet a tervek szerint 2012. november kilencedikén küldik a mozikba. Mi ennek speciel nagyon is örülünk, ugyanis Ralph Fiennes-t a kedvenceink között tartjuk számon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.