Hirdetés

Új részletek a James Bond 25-ről - magvan a cím és a főgonosz?

|

Ugyan csak pletyka, de a film címe és gonosza mellett már arról is van sejtésünk, hogy mely országokban játszodhat az új Bond mozi.

Hirdetés

Egy viszonylag új James Bond regényben érdemes kutakodni, ha a 007-es következő filmjének részleteiről szeretnénk megtudni infókat. A pletyka szerint a Bond 25 a Shatterhand munkacímet viseli, amiben Daniel Craig egy vak gonosztevővel találja szemben magát. Szépen megindult a hírek folyama, mióta bejelentették, hogy 2019. novemberében érkezik az új Bond film Neal Purvis és Robert Wade tollából, akik már régóta dolgoznak a népszerű kémfilmeken. Rendező ugyan még nincs a projekt élén, de utaltak rá, hogy az Érkezés és a Szárnyas fejvadász 2 direktora, Denis Villeneuve az elsőszámú kiszemelt a feladatra.

Hirdetés

Mirror információi szerint korábbi nyilatkozataival ellentétben Daniel Craig nagyon is szívesen dolgozik a Shatterhand munkacímmel futó filmen, ami a jelek szerint Raymond Benson 2001-es Bond regényéből, a Never Dream of Dying-ból merít ihletet. A cikk továbbá azt is felfedi, hogy Horvátország, Franciaország és Japán lehetnek a cselekmény fontosabb színterei.

Ha mindez igaznak bizonyul, akkor ez lesz az első alkalom, hogy Raymond Benson saját Bond története megfilmesítésre kerül. Habár a szerző munkái között számos olyan könyvet találhatunk, amelyek a Pierce Brosnan féle James Bond korszakból származnak, azok az alkotások a filmek könyv változatai voltak és nem fordítva. Benson története azzal kezdődik, hogy Bond elkezd kivizsgálni egy csúnyán félresikerült rendőri rajtaütést, majd később szembetalálja magát egy vak gazemberrel, aki a francia Únió nevű bűnszervezetet vezeti.

Hozzá kell tenni, hogy az eddigi Bond filmek kivétel nélkül Ian Fleming munkáit adaptálták vagy a forgatókönyvírók saját történeteket kreáltak, de más szerzők munkáihoz nem nyúltak. Kíváncsian várjuk, hogy ez megváltozik-e most. A film még mindig korai stádiumban van, de lassacskán elkezdődik a forgatás és akkor talán többet megtudunk a 25. Bond moziról.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.