Hirdetés

James Bond: Skyfall - Adele énekli a Bond-dalt

|

A Quantum csendje betétdalát Jack White (a White Stripes frontembere) és Alicia Keys szerezte "Another Way to Die" címen, de vajon ki rögzítheti a Skyfall muzsikáit?

Hirdetés

A pletykák szerint Adele-t a napokban látták belépni a patinás londoni Abbey Road stúdióba, ahol éppen a Skyfall alcímű James Bond epizód muzsikáit rögzíti Thomas Newman zeneszerző. A találgatások egyből megindultak, miszerint az énekesnő a Skyfall kísérőzenéjét énekli fel, ám a feltételezést nem erősítette meg senki... ezidáig. Mint kiderült, valóban Adele énekli el a film betétdalát, amely fantáziadúsan a Skyfall címet kapta és ez lesz az első olyan új zeneszám, ami felkerül a díjnyertes "21" című Adele album újrakiadására, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Set Fire to the Rain és a Rolling in the Deep. Amint kapunk némi ízelítőt a dalból, rögtön jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.