Hirdetés

James Bond: Skyfall - Ízelítő a főcímzenéből (Update)

|

Korábban már kiderült, hogy Adele fogja felénekelni a legújabb James Bond film főcímzenéjét, melyből megérkezett a legelső másfél perces ízelítő. Egyszerűen magával ragadó!

Hirdetés

A kissé melankólikus, mégis rendkívül hangulatos és egyedi stílusjegyeket magán viselő Skyfall muzsika egyértelműen Adele hangjával válik teljessé, a tehetséges énekeshölgy orgánuma remek alapot képez majd Daniel Craig ténykedéseinek. A Sam Mendes dirigálásában készült Skyfall egyébként október 26-án kerül a hazai mozik kínálatába Daniel Craig, Ralph Fiennes, Javier Bardem, Judi Dench, Ben Whishaw, Bérénice Marlohe és Naomie Harris szereplésével.

Update: debütált a teljes dal, a fenti videón keresztül már azt hallgathatjátok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.