Hirdetés

James Bond: Skyfall - Q újra felbukkan!

|

Ritka jelenségnek lehetnek szem és fültanúi a James Bond filmek rajongói, ugyanis egy közel tíz éve hanyagolt, legendás karakter tér vissza az Égszakadás-ra keresztelt következő részben.

Hirdetés

Aki nem ismerné Q karakterét, annak elég, ha csak legutóbbi feltűnését említem a Halj meg máskor című James Bond film kapcsán, ahol Pierce Brosnan-t látta el technikai szaktudását latba vetve műszaki felszereléssel. Sajnálatos módon Daniel Craig óta még nem volt látható vásznon, de Sam Mendes és a forgatókönyvírók a Skyfall, avagy magyarul Égszakadás című jövőre megjelenő részben viszont szeretnék látni. Már azt is megtalálták, hogy ki keltheti életre a hanyagolt figurát, ő pedig nem más, mint a Parfüm és A bűn árfolyama című filmek fiatal tehetsége, Ben Whishaw. A James Bond: Skyfall 2012. november 8-án várható Magyarországon Sam Mendes készítésében, Daniel Craig főszereplésével, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Judi Dench, Albert Finney és Naomie Harris mellékszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.