Hirdetés

James Cameron az Avatar 3 után készíthet el a Battle Angel-t

|

James Cameron már jó ideje tervezgeti a Battle Angel megvalósítását, azonban amíg nem került mozikba az Avatar 2 és 3, addig ne is reménykedjünk benne. Utána viszont...

Hirdetés

Cameron ugyanis a minap megerősítette, hogy bár nem rendelkezik az Avatar 2 és 3 hivatalos dátummal, a trilógia befejezése után, 2017-ben neki szeretne látni a Battle Angel folytatásának, am azt jelentheti, hogy 2015-ben jelenik meg az Avatar második része, 2016-ban pedig a harmadik, persze ez csak találgatás. Korábban Jon Landau producer is megerősítette a 2017-es dátumot, tehát biztosak lehetünk benne, hogy készül rá Cameron. Yukito Kishiro mangájának története egyébként egy amnéziában szenvedő kiborg (félig ember, félig gép) lányról szól, aki a múltját keresi, s miután megjavítják, bár hiányosan, továbbra is elveszett emlékei után ered.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.