Hirdetés

James Cameron az Avatar következő részeiről

|

James Cameron a Dateline-nak adott interjújában több fontosnak tartott részletet is elárult az Avatar második és harmadik részéről.

Hirdetés

Mivel Cameron sajátkezűleg írja a folytatások forgatókönyvét, ezért első kézből tud beszámolnó róla, milyen is lesz: az Avatar 2-ben Pandora óceánjaival fogunk megismerkedni, és olyan helyszínekre visz el minket  a rendező, amit még sosem láthattunk. Természetesen a történet nem csak itt fog játszódni, Cameron szerint több bolygót is megismerünk majd, és már alig várja, hogy bemutathassa ezt a törékeny öko-rendszert a világnak - állítólag lenyűgöző lesz. Végül azzal zárta mondandóját, hogy a történetre is nagyobb hangsőlyt fektet, az elsőnél sokkal komolyabb története lesz a folytatásoknak (hiszen a legtöbben ezt kifogásolták, nyilván erre gyúrnak rá). A második és harmadik rész továbbra is egyben kerül majd leforgatásra, az Avatar 2 premierje 2014. december 19, míg a harmadikra 2015. december 18-ig kell várni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.