Hirdetés

James Cameron beszélt az Avatar folytatások előkészületeiről

|

A rendező részleteket árult a film írásáról, egy kicsit a technológiai oldalba is belement és azt is elárulta, hogyan inspirálta Peter Jackson az első filmet.

Hirdetés

James Cameron jelenleg keményen dolgozik az Avatar folytatásain, hogy 2016-ra a mozikba kerülhessen az első darab a készülő háromból. Amikor az Empire magazin arra kérte a rendezőt, hogy áruljon el egy apró részletet a filmekről, Cameron nevetve így felelt: "Rohadt jók lesznek. Tátva marad majd a szátok, miközben összecsináljátok magatokat." (és még szofisztikáltan fordítottam) Természetesen azért egy kicsivel többet is megosztott a rendező az interjú során, amit a folytatásban el is olvashattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.