Hirdetés

James Cameron egyszerre forgatná az összes Avatar-folytatást

|

Hirdetés

Csalódottak is lettünk volna, ha nem talál ki még valami truvájt az Avatar-folytatásaihoz a megalomán, perfekcionista filmrendező, James Cameron. Ugyanis, miután évek óta húzza az agyát a türelmetlen Avatar-rajongóknak azzal, hogy tolja az orruk elől a sequelek premierdátumait, most egy interjúban előjött azzal, hogy nem ám zsinórban, egymás után fogja leforgatni ezeket a filmeket (mint mondjuk tette azt Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiával), hanem úgy tesz, mintha egyetlen nagy film lenne az egész, vagy ha legalábbis egy miniszérián dolgozna. Igen. Jól olvastátok. Cameron szimultán fogja forgatni az összes folytatást, aminek magyarázatát inkább magára a direktor úrra bíznánk. Oké, James. Mondhatod:

Szóval teszem azt, hétfőn csinálunk egy jelenetet a Négyes filmből, kedden pedig mondjuk az Elsőből...Összedolgozunk, lényegében nyolc órányi sztorit.
Értjük. Azt Cameron is belátja, hogy nem csak neki, de a színészeknek is óriási kihívás lesz ilyen mód forgatni, hiszen hatalmas váltásokra lehet számítaniuk, hogyha tényleg ennyire össze-vissza, hatalmas lépteket fognak tenni egyik leforgatott jelenet és másik leforgatott jelenet között. Mindenesetre annyi szent, hogy ambícióban nem vall szégyent a rendező, képes mindig rátenni egy lapáttal arra, amiről már úgy gondoljuk, hogy fokozhatatlan. Cameron egyébként ahhoz hasonlította ezt a fajta rendezési módot, mint ha mondjuk A keresztapa-trilógiával tették volna ugyanezt. Értsük ez alatt azt, hogy ott is több év eltelt a egyes epizódok között és közben már megismerhettük az idősebb (ifjabb) Corleónét is, életének alkonyán. Mindemellett az interjúból azt is megtudhattuk, hogy Cameron miért fog kihagyni egy évet a második és a harmadik epizód között - nem szeretne versengeni a Star Wars-szal. Nem tudjuk hirtelen eldönteni, hogy ez jófejség a részéről, vagy nem várt szerénység.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.