Hirdetés

James Cameron imádja a Terminator: Genisys-t (Frissítve)

|

Hirdetés

Ha van valami, amire nem mertünk volna nagy összegben fogadni, akkor az az, hogy James Cameron éltetni fogja a Terminator: Genisys-t, pedig a film legújabb videójában pontosan ez történt. Miután a Jurassic World megkapta Steven Spielberg áldását, James Cameron is követte rendezőtársa példáját és a Terminator: Genisys érdemeit méltatta, miután egy tesztvetítésen láthatta az újabb posztapokaliptikus kalandot. Cameron reneszánsznak titulálta a Genisys-t, sőt a franchise újraindítójának nevezte és ha még nem lepődtetek volna meg eléggé, a direktor azt találta mondani, hogy a széria harmadik részeként tekint rá, noha a tényeket nézve ez már az ötödik felvonás. (Figyelem! A videó spoileres!) Frissítés: már feliratosan is nézhető a videó! Feliratos:

Mit mond a Mester az új filmről?James Cameron a TERMINATOR: GENISYS-ről. Posted by UIP-Duna Film on 2015. június 10.
  Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=fAGS0G2i7UY   Ha nem ismernénk Cameront, akár azt is hihetnénk, hogy a stúdió lefizette a marketing érdekében, ám egyrészt a hihetetlenül sikeres rendezőnek épphogy nincs szüksége csokipénzre, másrészt sem a Terminátor 3: A gépek lázadása, sem a Terminátor: Megváltás kapcsán nem nyilatkozott hasonlókat, szóval lehetséges, hogy végül tényleg jó lesz a Genisys?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.