Hirdetés

James Cameron megmutatta a filmjeit inspiráló képeket

|

Gondoltátok volna, hogy a Terminátort vagy éppen az Avatart olyan képek inspirálták amit a rendező 30 évvel ezelőtt rajzolt le?

Hirdetés

James Cameron 59. születésnapja alkalmából egy videóban beszélt a karrierje kezdetéről, az első munkáiról és arról, hogy hogyan születtek meg leghíresebb filmjei. A rendező többek között egy 1967-ben festett képet is megmutatott amin egy kék bőrű nő látható, később ez lett az Avatar egyik alapja, valamint azt is elárulta, hogy a filmben látható fénylő erdő egy több mint 30 évvel ezelőtti álom szüleménye. A videó sajnos közvetlenül még nem érhető el nálunk, (légy átkozott régiózár) de ezen a linken keresztül megnézhetitek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.